Honvéd: korábbi Arsenal-játékos érkezhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.20. 22:08
null
Lupoli az Arsenal felnőtt csapatában is pályára lépett (Fotó: Action Images)
Sajtóhírek szerint a korábbi Arsenal-játékos, Arturo Lupoli iránt érdeklődik a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd. A 26 éves támadó állítólag már a magyar fővárosban tartózkodik, és ő lehet a kispestiek utolsó nagy fogása a téli átigazolási időszakban.

A holnap éjfélkor záruló átigazolási időszak végéig még egy igazolást bejelent a Honvéd: a tuttomercatoweb.com információi szerint a kispestiek Arturo Lupolit szemelték ki. Fabio Cordella sportigazgató már kezdeményezte a tárgyalásokat, a támadó állítólag már Budapesten tartózkodik, így hamarosan pont kerülhet ügyének a végére.

De mit is kell tudni Arturo Lupoliról? Az olasz támadó a Parmában nevelkedett, majd 2004-ben az Arsenalhoz igazolt. A londoniak előbb a Derby Countynak adták kölcsön, aztán végleg eladták a Fiorentinának. Később megfordult ismét Angliában (Norwich City, Sheffield United), majd 2009-ben az Ascoli a hírek szerint egymillió euróért vásárolta ki szerződéséből.

A 26 éves olasz csatár az Ascolitól a Grossetóhoz, majd jelenlegi klubjához, az olasz másodosztályú Vareséhez igazolt. Legjobb időszakát az Ascolinál töltötte, amelyben 68 meccsen 14-szer volt eredményes. Az Arsenalban öt találkozón kapott szerepet, és egy gólt szerzett. Eddigi pályafutása alatt 216 tétmeccsen 46-szor volt eredményes, és 14 gólpasszt adott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Emiliano Bonazzoli (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország), Kapacina Valér (Kisvárda SE – kölcsönből vissza), Azmahar Ariano Navarro (panamai, Chepo – Panama, próbajáték)
Távozott/távozhat: Alekszandar Ignjatovics (szerb, ?), Sergiu Moga (román, Viitorul Constanta – Románia), Edixon Perea (kolumbiai – Kolumbia), Souleymane Tandia (szenegáli, Domzale? – Szlovénia), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Lecce), Vólent Roland (siófoki kölcsön után Balmazújváros – kölcsönbe)
Kiszemelt: Arturo Lupoli (olasz, Varese – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik