PMFC: Senki nem mond semmit a játékosoknak - Márton

Vágólapra másolva!
2014.01.30. 09:53
A Pécsi MFC NB I-es labdarúgócsapata lejátszotta a negyedik téli felkészülési mérkőzését, és ezúttal is nyert. A pécsiek magabiztos játékkal 6–0-ra legyőzték a Komlói Bányászt. A meccset követően Márton Gábor értékelte a látottakat a pmfc.hu-nak, és a nyilatkozatából is ki lehet következtetni, hogy a klubnál egyre nagyobb a baj.

„Látszott a játékosokon, hogy nagyon kemény edzésen vannak túl, így fizikai fáradtság is volt a mieinknél – fogalmazott Márton Gábor. – Ugyanakkor azt is érezni lehetett, hogy az elmúlt napok történesei kissé megviselik őket. Róluk szól ez a dolog és most már elég volt. Nehezen emésztik meg a történéseket és legfőképpen kiszolgáltatottak ebben a helyzetben.”

„Senki nem mond nekik semmit, ezalatt olyan személyre gondolok, aki végleges információval tudna szolgálni. Ők is csak a híreket olvassák és ez most már a teljesítményükre is rányomja a bélyegét. Negyedik hete végezzük a felkészülést, ami elég nehéz, főleg, hogy sokszor fejben is rendben kell tartanunk a srácokat. Ennek ellenére amit megbeszéltünk és kértünk, azt igyekeztek megcsinálni, a törekvés most sem hiányzott. Szép gólokat szereztünk, úgyhogy a körülményekhez képest elégedettek vagyunk. Remek csapatunk van és minden tisztelet megilleti a játékosokat.” Márton Gábor. – Ugyanakkor azt is érezni lehetett, hogy az elmúlt napok történesei kissé megviselik őket. Róluk szól ez a dolog és most már elég volt. Nehezen emésztik meg a történéseket és legfőképpen kiszolgáltatottak ebben a helyzetben.”

„Senki nem mond nekik semmit, ezalatt olyan személyre gondolok, aki végleges információval tudna szolgálni. Ők is csak a híreket olvassák és ez most már a teljesítményükre is rányomja a bélyegét. Negyedik hete végezzük a felkészülést, ami elég nehéz, főleg, hogy sokszor fejben is rendben kell tartanunk a srácokat. Ennek ellenére amit megbeszéltünk és kértünk, azt igyekeztek megcsinálni, a törekvés most sem hiányzott. Szép gólokat szereztünk, úgyhogy a körülményekhez képest elégedettek vagyunk. Remek csapatunk van és minden tisztelet megilleti a játékosokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik