Lombard: három próbázótól megváltak, spanyol érkezhet

Vágólapra másolva!
2014.01.23. 12:34
Három próbajátékostól elköszönt a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard: Puskás Zoltán, Jagodics Bence és Nebojsa Basztajics sem Pápán folytatja a pályafutását – számolt be róla a papa-ma.hu. A három futballista nem győzte meg Tóth Bálint vezetőedzőt.

Továbbra is a csapattal készül ellenben Koszó Balázs és Puskás Kornél, akik a szombati, Spartak Trnava elleni felkészülési meccsen is szerepet kapnak. A Lombard a portál beszámolója szerint próbajátékra vár egy meg nem nevezett spanyol középpályást.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Lazar Arszics (szerb, ?), Ivancsics Gellért (Siófok), Georges Griffiths (elefántcsontparti, ?), Kenesei Krisztián (Vasas ?),Jaszmin Mecinovics (macedón, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), César Quintero (kolumbiai, ?), Youssef Sekour (marokkói, ?), Zoran Supics (szerb, ? – az MLSZ felfüggesztette a játékjogát), Tóth Bence (Paksi FC ?)
Kiszemeltek: Koszó Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Kecskeméti TE), Kulcsár Kornél (Haladás, az ősszel a ZTE FC-nél szerepelt kölcsönben)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik