Lombard: fiatal Hali-védő próbázik, a szerbet eladhatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 22:53
Hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapata is.

A keretből igazoltan hiányzott a válogatott összetartáson lévő Orosz Márk. Pár napot késik két légiós, a kolumbiai César Quintero és az elefántcsontparti Georges Griffiths, ők a papírügyeiket intézik.

Nem vett részt az edzésen Lazar Arszics sem. A veol.hu regionális portál megtudta, hogy ő klubvezetői engedéllyel Törökországban vesz részt próbajátékon február ötödikéig. A szerb középpályásnak élő szerződése van, de megfelelő ajánlat esetén kivásárolhatja őt a kérő.

Mint ismert, a fogadási csalással kapcsolatos ügybe keveredő Jaszmin Mecinovics és Zoran Supics játékjogát felfüggesztette a Magyar Labdarúgó-szövetség, a két védő sorsa bizonytalan. Ettől függetlenül Supics részt vett az edzésen, ahogyan a sérülése után lábadozó Goran Marics is.

Egy fiatal próbajátékos is együtt készült a pápai kerettel: a 20 éves Jagodics Bence a Haladás korosztályos csapatától érkezett tesztelésre Pápára. A remek felépítésű labdarúgó középhátvédként bevethető, és többször szerepelt a korosztályos válogatottakban.

Ez az a poszt, ahová – a két említett légiós felfüggesztése miatt – mindenképpen játékost kellene igazolnia a Lombardnak.

„Természetesen vannak kívánságaim a csapat megerősítésével kapcsolatban, de egyelőre ezeket megtartanám magamnak. Nyilván jó lenne védőt igazolni. Viszont a legfőbb óhajom az, hogy maradjon egyben a csapat, és az őszi szereplésünk után leginkább ezért kell harcolnunk. Nem titok, egy-két labdarúgónkat kinézték maguknak a tehetősebb klubok. Nagyon szeretném, ha január végére már végleges lenne a játékoskeretünk” – mondta Tóth Bálint a veol.hu érdeklődésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik