Haladás: Andorka távozhat, új kapust kell keresniük

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 15:39
Távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól Andorka Péter – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 29 éves támadó kevés játéklehetőséghez jutott az ősszel, több NB II-es csapat érdeklődik iránta, a Haladás pedig nem gördít akadályt távozása elé. Az is biztossá vált, hogy a Vasas rutinos kapusa, Németh Gábor nem igazol Szombathelyre.

Németh Gábor hétfő este felhívott, elmondta, a Vasas szakmai stábja számít a játékára, sőt vélhetően a nyáron lejáró szerződését is meghosszabbítja – idézi a haladas.hu Tóth Miklóst, a Haladás ügyvezető igazgatóját. – Egyelőre nem döntöttük el, hogy a múlt héten próbajátékon szereplő Floszmann Tamásvagy Scheilinger György közül számítunk-e valamelyikükre – rajtuk kívül ugyanis más jelöltünk is van. Jagodics Bence a Lombard Pápánál szerepel próbajátékon, NB III-as csapatunk védője az eddiginél többet szeretne futballozni, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, elengedjük. Andorka Péterrel közölte a szakmai stáb, hogy a tavasszal sem tud a mostaninál több játéklehetőséget biztosítani számára a bajnokságban, ha úgy gondolja, kereshet magának más együttest. Andorkáért három-négy NB II-es csapat érdeklődik, ám támadónk még nem döntött, megy-e vagy marad.” Németh Gábor hétfő este felhívott, elmondta, a Vasas szakmai stábja számít a játékára, sőt vélhetően a nyáron lejáró szerződését is meghosszabbítja – idézi a haladas.hu Tóth Miklóst, a Haladás ügyvezető igazgatóját. – Egyelőre nem döntöttük el, hogy a múlt héten próbajátékon szereplő Floszmann Tamásvagy Scheilinger György közül számítunk-e valamelyikükre – rajtuk kívül ugyanis más jelöltünk is van. Jagodics Bence a Lombard Pápánál szerepel próbajátékon, NB III-as csapatunk védője az eddiginél többet szeretne futballozni, ha megfelelő ajánlat érkezik érte, elengedjük. Andorka Péterrel közölte a szakmai stáb, hogy a tavasszal sem tud a mostaninál több játéklehetőséget biztosítani számára a bajnokságban, ha úgy gondolja, kereshet magának más együttest. Andorkáért három-négy NB II-es csapat érdeklődik, ám támadónk még nem döntött, megy-e vagy marad.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Czafit Richárd (Körmend – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Andorka Péter (?), Guzmics Richárd (?), Rajos Gábor (FC Ajka, Ausztria?), Jagodics Bence (Lombard Pápa?)
Kiszemeltek: Floszmann Tamás (szabadon igazolható – legutóbb Újpest FC), Pogacsics Krisztián (Sageata Navodari – Románia), Scheilinger György (MTK Budapest, az ősszel kölcsönben Vecsés)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik