FTC: Mutu csapata érdeklődik Besic iránt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.01.20. 08:05
null
Muhamed Besic Romániába távozhat (Fotó: Korponai Tamás – archív)
Sajtóhírek szerint a román élvonalbeli Petrolul Ploiesti labdarúgócsapata érdeklődik Muhamed Besic, a Ferencváros légiósa iránt. A 21 éves bosnyák védő szerződése 2016 nyaráig érvényes a zöld-fehéreknél.

 

A bosnyák U21-es válogatott hátvéd 2012 nyarán érkezett a Hamburgtól a Ferencvároshoz, és meghatározó játékossá vált. Az elmúlt másfél évben 38 tétmérkőzésen lépett pályára a zöld-fehéreknél, a 3158 játékperc alatt egy gól, egy gólpassz és három piros lap fűződik a nevéhez.

Besic játékára nyugat-európai klubok is felfigyeltek, mint beszámoltunk róla, holland és német érdeklődés is volt iránta. A legújabb kérő – a Prosport információi szerint – a román élvonalbeli Petrolul Ploiesti, amely a napokban szerződtette Adrian Mutut.

A román napilap beszámolója szerint a Petrolul belső védővel szeretne erősíteni a tavaszi szezonra, és Muhamed Besic az első számú kiszemeltje.

A Petrolul 19 forduló után második a román bajnokságban, hátránya két pont az éllovas Astra Giurgiu mögött. A csapat védelme már jelenleg is masszív, a 19 bajnokin mindössze 11 gólt kapott.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, ?), Kunsági Roland (?)
Kiszemeltek: Fiola Attila (Paksi FC), Fülöp Márton (szabadon igazolható, legutóbb Aszterasz Tripolisz – Görögország), Nemanja Koszovics (montenegrói, FK Cselik Niksics – Montenegró), Szofian Sahed (tunéziai, szabadon igazolható, legutóbb Hannover – Németország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik