FTC: mindenképpen kapus kell, távozik Jova cseréje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 17:40
A Nemzeti Sport Online információi szerint a 23 éves kapus, Kunsági Roland távozik az élvonalbeli Ferencvárosi TC labdarúgócsapatától.

Kurucz Péter sérülése után második számú kapussá váló Kunsági Rolandra nem számít a Ferencváros szakmai stábja. Információink szerint már a felkészülést sem kezdte meg az első csapattal. A transfermarkt.de adatai alapján a 23 éves kapusnak 2013. december 31-én lejárt a szerződése, így szabadon kereshet magának csapatot. Amennyiben nem sikerül új klubot találnia, a zöld-fehérek NB III-as keretében maradhat.

Kunsági távozása is csak erősíti azt információt, miszerint a Ferencvárosnak mindenképp kapusra lenne szüksége Jova Levente mellé. Korábban elsőként számoltunk be arról, hogy Dibusz Dénes, az élvonalbeli PMFC kapusa az első számú kiszemelt erre a posztra, ám bonyolítja a helyzetet, hogy a 23 éves játékost jelenleg élő szerződés köti a pécsiekhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, ?), Kunsági Roland (?)
Kiszemeltek: André Alves dos Santos (brazil, Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek), Dibusz Dénes (Pécsi MFC), Fülöp Márton (szabadon igazolható, legutóbb Aszterasz Tripolisz – Görögország), Nemanja Koszovics (montenegrói, FK Cselik Niksics – Montenegró)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik