DVSC: az egyik Bouadla távozik, a másik biztosan marad

Vágólapra másolva!
2014.01.22. 15:52
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik Slimane Bouadla, míg testvére, Selim biztosan marad a klubnál.

A dvsc.hu híre szerint Slimane Bouadla maga kérte szerződése felbontását, amelyhez a Debreceni VSC hozzájárult. A 22 éves középpályás elmondása szerint visszatér Franciaországba. Még nem tudja, folytatja-e egyáltalán a futballt, és ha igen, akkor hol.

Selim Bouadla viszont marad Debrecenben. A DVSC ugyan kapott ajánlatot egy török klubtól a labdarúgó átigazolásával kapcsolatban, ám a Lokinak nagy szüksége van a francia középpályásra. A játékos ezt megértette, elfogadta, és teljes gőzzel készül a tavaszi szezonra.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza ?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Rene Mihelic (szlovén, Voliny Luck – Ukrajna), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik