Újpest: korábbi Ajax-kapusnak tettek ajánlatot - későn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 12:34
null
A kapusnak 165 élvonalbeli bajnokija van a Cercle Bruges-ben (Fotó: Reuters)
Belgiumból próbált kapust igazolni a nyáron a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest: a lila-fehér klub ajánlatot tett Bram Verbistnek, a Cercle Bruges harmadik számú kapuvédőjének, ám a 30 éves futballista elutasította azt.

 

Verbist a voetbalnieuws.be-nek adott interjúban elárulta: Joris Delle érkezése előtt első számú kapus volt a Cercle Bruges-nél (165 bajnokin állt a kapuban), ám a francia légiós kiszorította őt, sőt, harmadik számú kapuvédővé vált a klubnál.

A 30 esztendős belga kapus – aki megfordult korábban az Ajaxnál és a Germinal Beerschotnál is – így az átigazolási időszak végén megpróbált klubot váltani, ám kifutott az időből. Az Újpest az átigazolási időszak utolsó napján, szeptember elsején ajánlatot tett neki, de nem fogadta el ezt.

„Szeptember elsején az Újpest ajánlatot tett, ám a kislányom ekkor kezdte az iskolát. Nem láttam helyesnek elfogadni ezt az ajánlatot, nem is tudtam körbenézni és gondolkodni rajta. Ha két hónappal korábban jött volna a megkeresés, akkor teljesen más lett volna a helyzet” – nyilatkozta Verbist a voetbalnieuws.be-nek.

A Voetbalmagazine elemzése szerint Verbist egyébként azért lett harmadik számú kapus a Cercle Bruges-nél, mivel kapusként alacsonynak számít (182 cm).

Verbist hozzátette: januárban mindenképpen klubot vált, és nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy Újpestre igazol. Ugyanakkor szimpatikus számára a spanyol másodosztály is.

A lila-fehér klubnál megkeresésünkre nem kommentálták Verbist átigazolásának lehetőségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik