Trinidad: „Mi csak jót akartunk az Akeem Adams-pólókkal”

Vágólapra másolva!
2013.11.08. 08:59
Korábban már beszámoltunk arról, hogy botrány robbant ki Trinidadon a Ferencváros szívbetegséggel küzdő játékosa, Akeem Adams megsegítése céljából árult pólók kapcsán. Az ügyben ismét megszólalt a pólókat gyártó Native Spirit cég vezetője, Bruce Kaufman.

Trinidadon azért robbant ki botrány, mert az Akeem Adams és családja megsegítésére kibocsátott 100 dolláros pólókból kétezer darabot adtak el, de ebből csak ötvenezer dollár folyt be a védő miatt létrehozott alapba.

„A trinidadi szövetséggel kötött eredeti megállapodásban is az szerepelt, hogy minden eladott póló után huszonöt dollár kerül az alapba. Az egész kampánynak ugyanis voltak különböző költségei, termelési, értékesítési és forgalmazási költségei, és az adót is meg kellett fizetni” – nyilatkozta trinidadi újságíróknak Bruce Kaufman. A pólókat gyártó Native Spirit cég vezetője a felmerülő költségek között olyan konkrét tételeket is felsorolt, mint az árusítóhelyként szolgáló sátrak költsége, az ott dolgozó munkaerő bére.

„Attól tartok, a valódi üzenet sikkadt el a tévhírek következtében, az, hogy megpróbáltunk valami jót tenni, megpróbáltunk segíteni Akeem Adamsen” – tette hozzá Kaufmann.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik