Vidi: Torghellének nincsen érve rá, miért kellene kezdenie

Vágólapra másolva!
2013.10.04. 10:47
Torghelle Sándor, a Videoton támadója a szezonban mindössze 47 percet töltött a pályán a bajnokságban. Három bajnokin állt be csereként, mivel azonban a tavalyi őszi idénnyel ellentétben idén a fehérváriak nem játsszák Európa-liga-mérkőzések sorozatát, a csatár is kevesebb lehetőséghez jut. Torghelle azonban nem tud érvet felhozni amellett, hogy miért neki kellene kezdenie Nikolics Nemanja helyett.

„Ez azért összetettebb probléma – mondta Torghelle Sándor a Nemzeti Sportnak. – Tavaly valóban az Európa-ligában szerepeltem, mert a taktika részeként olyan csatárra volt szükség, aki megtartja a labdákat, miközben közelharcot vív az ellenfél védőivel. Sajnos idén már kiestünk, így maradt a bajnokság, ráadásul hamarosan bekapcsolódunk a Magyar Kupa-sorozatba is. Rendszerint egy csatárral áll fel a csapatunk, a társam, Nikolics Nemanja pedig vezeti a góllövőlistát, vagyis nincs mivel érvelnem, hogy miért nem én vagyok a kezdő. A nyáron csípőműtétem volt, egy éven keresztül szenvedtem porcleválás miatt. A rehabilitáció után elkezdtem az edzéseket, de a csípőm melletti combizmot nem erősítettem meg, így összeszedtem egy makacs húzódást. Négy hete viszont teljes értékű munkát végezhetek." Torghelle Sándor a Nemzeti Sportnak. – Tavaly valóban az Európa-ligában szerepeltem, mert a taktika részeként olyan csatárra volt szükség, aki megtartja a labdákat, miközben közelharcot vív az ellenfél védőivel. Sajnos idén már kiestünk, így maradt a bajnokság, ráadásul hamarosan bekapcsolódunk a Magyar Kupa-sorozatba is. Rendszerint egy csatárral áll fel a csapatunk, a társam, Nikolics Nemanja pedig vezeti a góllövőlistát, vagyis nincs mivel érvelnem, hogy miért nem én vagyok a kezdő. A nyáron csípőműtétem volt, egy éven keresztül szenvedtem porcleválás miatt. A rehabilitáció után elkezdtem az edzéseket, de a csípőm melletti combizmot nem erősítettem meg, így összeszedtem egy makacs húzódást. Négy hete viszont teljes értékű munkát végezhetek."

A csatár szerződése 2014 nyarán lejár, egyelőre azonban nem foglalkoztatja a jövő, pedig egy szerényebb célokért küzdő együttesnél szinte minden fordulóban a kezdőcsapat tagja lehetne.

A TELJES CIKKET, AMELYBEN TORGHELLE BESZÉL AZ ÚJPEST ELLENI HÉTVÉGI MECCSRŐL, KERESSE A PÉNTEKI NEMZETI SPORTBAN – MÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik