NB I: A középpályán voltunk ma gyengébbek - Kozma I.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.09.29. 21:18
A labdarúgó NB I 9. fordulójának záró mérkőzésén az Újpest 1–1-es döntetlent ért el odahaza a Pécs ellen. A hazaiak vezetőedzője, Kozma István szerint a gyenge középpályás játékuk miatt nem tudták megnyerni a mai mérkőzést, míg a vendégek szakvezetője szerint csak egy kis szerencse hiányzott ahhoz, hogy elhozzák a három pontot Újpestről.

„Számunkra a középpályás játékunk hiányzott a leginkább ahhoz, hogy győzni tudjunk. Főleg az első félidőben volt rossz a játékunk a középpályán. Úgy nem lehet nyomást gyakorolni az ellenfélre, hogy nem tudunk mögéjük menni és az ellenfél szedi fel a labdák 70-80 százalékát. A második félidőben ezen tudtunk változtatni, így ez már sokkal jobb volt, de csak nem akart megszületni a gól, pedig volt egy pár olyan ígéretes lehetőségünk, amelyből gólt szerezhettünk volna. Nagyrészt az egyéni hibáknak köszönhetjük ezt az eredményt, ugyanis nagyon sok olyan labdát passzoltunk el, amikor a közelünkben sem volt ellenfél, és meg lehetett volna játszani simán a labdát. Így nem lehet nyomást gyakorolni, és a lehetőségeink száma is megcsappant" – nyilatkozta az Újpest vezetőedzője, Kozma István a Sport Televíziónak.Kozma István a Sport Televíziónak.

„Szerettünk volna nyerni, ez tény és való, és úgy gondolom, hogy sokat tettünk érte, főleg az első félidőben. Ekkor kimondottan jól játszottunk, sok lehetőségünk volt. A második félidőben kicsit kevesebb veszélyt jelentettünk a kapura, sajnos ez most egy ilyen meccs volt, egy pontot kapunk érte. Én is úgy gondolom, hogy a gólunkon kívül is volt több lehetőségünk is, amelyből szerezhettünk volna még. Volt két kapufánk is, amelyből ha egy kis szerencsénk van, akár elénk is pattanhatott volna. Úgy gondolom, hogy ma egy pici szerencse kellett volna, és akkor megnyerjük ezt a meccset. A csapatnak csak gratulálni tudunk majd, hiszen sokat tettek ma a győzelemért" – értékelte a mérkőzést Lőrincz Emil, a PMFC vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik