NB I: Meg kell oldani, amikor az ellenfél beparkol két busszal a 16-oshoz - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.03. 19:29
A labdarúgó NB I második fordulójában a Diósgyőr az MTK-t fogadta, és a végig izgalmas, fordulatos mérkőzésen 2–2-es végeredmény született. Az eredmény mindkét edző szerint igazságos – meccs utáni reakciók.

Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője: – Nem örülök annyira, de igazságos az eredmény. Volt olyan periódus, amikor rúghattunk volna még egyet-kettőt, ziccereket hagytunk ki, tizenegyest nem fújt be a bíró. Sok munkát végzünk, ezen vagyunk, és az MTK – akárhogy változik – jó csapat, van egy Kanta Józsijuk, aki professzor, edző a pályán. Nekünk fáj az eredmény, de igazságos. Az első félidőben sem voltak gondok, az MTK egyszer lőtt kapura, és gól lett. Amikor az ellenfél beparkol két busszal a 16-osához, akkor is meg kell oldani a helyzeteket. Most ez volt a szituáció, kontrára játszottak, mi pedig nem tudtuk ekkor megoldani a feladatot, ahogy kell. Az egy pont miatt nem fogunk sírni, de három kellett volna.Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője: – Nem örülök annyira, de igazságos az eredmény. Volt olyan periódus, amikor rúghattunk volna még egyet-kettőt, ziccereket hagytunk ki, tizenegyest nem fújt be a bíró. Sok munkát végzünk, ezen vagyunk, és az MTK – akárhogy változik – jó csapat, van egy Kanta Józsijuk, aki professzor, edző a pályán. Nekünk fáj az eredmény, de igazságos. Az első félidőben sem voltak gondok, az MTK egyszer lőtt kapura, és gól lett. Amikor az ellenfél beparkol két busszal a 16-osához, akkor is meg kell oldani a helyzeteket. Most ez volt a szituáció, kontrára játszottak, mi pedig nem tudtuk ekkor megoldani a feladatot, ahogy kell. Az egy pont miatt nem fogunk sírni, de három kellett volna.

Garami József, az MTK vezetőedzője: – Örülök neki, hogy jól küzdöttek a fiúk. Voltak olyan időszakok, amikor szerezhettünk volna még gólt, de azt is el kell ismerni, hogy a kapott gólok után volt tíz-tizenöt perc, amikor nagyon veszélyesen támadott a Diósgyőr, és akkor bizony szerencsénk is volt. Összességében azt hiszem, hogy igazságos döntetlen született. Hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy kemény játékot engednek a játékvezetők, itt most több olyan eset fordult elő, hogy mindezt nem jól reagáltuk le. [Bese becseréléséről:] Nem volt rossz csere, de a másik cserénk is rúghatott volna még gólt. Ilyen melegben a friss erőktől várhatók olyan megmozdulások, amik perdöntők lehetnek a mérkőzésen.

Az edzők a mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek nyilatkoztak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik