ETO: 140 millió forint is befolyhat a Bayern-meccs jegyeiből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.07. 08:53
Szinte biztos, hogy telt ház, hozzávetőlegesen tizenötezer néző előtt rendezik vasárnap 16 órától a Győri ETO–Bayern München gálamérkőzést. Klement Tibor ügyvezető még hétfő délutáni tájékoztatása szerint az ETO Park nyugati lelátórészére valamennyi jegy elkelt, aztán kedd kora estére a kapu mögötti, legolcsóbb, nyolcezer forintos belépők is elfogytak.

Az érdeklődők a hátralévő napokban kizárólag a keleti lelátórészre vehetnek jegyet, de már csak kétezer belépő maradt a pénztárakban. Az emeletes lelátó két szélén két-két szektorba tizenkétezer, középen az emeleten hat szektorba tizenötezer, míg ugyancsak középen, a földszinten öt szektorba tizennyolcezer forintért kaphatók még belépők. Kizárólag a jegyeladásból az ETO hozzávetőlegesen száznegyvenmillió forint bevételre tehet szert, a teljes összeg azonban lényegesen kevesebb a járulékos költségek levonását követően.

A zöld-fehérek egyébiránt szombaton 21 órától a Ferencvárost fogadják az ETO-parkban, de a bajnokira egyelőre szerényebb az érdeklődés. A klub kedden a Magyar Labdarúgó-szövetségben egyeztetett a Ferencváros képviselőivel, s a kötelezően előírt, a stadion befogadóképességének tíz százalékát jelentő jegyeket a fővárosiaknak adta, tehát a vendégszurkolók kizárólag klubjukon keresztül juthatnak belépőhöz, egységesen ezernégyszáz forintért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik