Haladás: ismét kölcsönvennék Simont a Palermótól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 16:52
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás újabb egy szezonra veheti kölcsön Simon Ádámot, a Palermo játékosát. A Nemzeti Sport Online Tóth Miklóstól, a szombathelyi klub ügyvezetőjétől megtudta: a héten realizálódhat a transzfer.



Korábban már Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője is pedzegette, hogy újabb egy szezonra kölcsönveszik Simon Ádámot a Palermótól, ezt most Tóth Miklós ügyvezető is megerősítette érdeklődésünkre.

Az álláspontok közel állnak egymáshoz, a héten megszülethet a megegyezés a kölcsönszerződéssel kapcsolatban.

„Úgy tűnik, Simon Ádám is marad Szombathelyen, a játékos szeretne itt futballozni, megegyeztünk a Palermóval, hogy Ádám még egy évet kölcsönben nálunk futballozik, már csak a papírmunka van hátra” – nyilatkozta a középpályás ügyéről a haladas.hu-nak Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője.

Artner elmondta: egy valódi befejező csatárt továbbra is keres, az 1992-es korosztály legjobbjaitól – Kalász Milántól, Gyurján Bencétől, Szakály Attilától, Jagodics Márktól, Ugrai Rolandtól – pedig azt várja, hogy felnőjenek Radó András mellé. A kulcsemberek közül már csak a válogatott középhátvéd Guzmics Richárd eladása elképzelhető megfelelő külföldi ajánlat esetén.

„Amennyiben Ricsi külföldre szerződik, akkor sem igazolunk senkit a helyére, Jagodics Márk ugyanis a Rohonci úton maradt, így vele együtt megvagyunk belső védőkből” – így a vezetőedző.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, Veszprém), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (Mezőkövesd), Czafit Richárd (?), Farkas Márk (Gyirmót FC Győr – kölcsönbe), Gőcze Gergő (Pécsi MFC), Hanzl Máté (FC Ajka – kölcsönbe), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa),Simon András (Győri ETO, kölcsönből vissza), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza),Skriba Máté (FC Ajka – kölcsönbe)
Kiszemeltek: Simon Ádám (Palermo – Olaszország, ismét kölcsönbe)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik