FTC: Támadni fogunk - adta ki Moniz a jelszót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 09:06
Ricardo Moniz, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, az új idényben sem változik a filozófiájuk, folyamatosan támadnak majd a meccseken, hogy kiszolgálják a szurkolókat. Bár tiszteli a Pécset, de egyértelműen három pontot vár az idénynyitótól.  

„Az új játékosaink a pályán megmutathatják, hogy jó vásárt csináltunk velük. Ha bajnoki címhez segítenek minket, elmondhatjuk, hogy jól igazoltunk. A friss szerzemények nagy része külföldről jött, ezért be kell bizonyítaniuk, hogy jobbak, mint a magyar játékosok, és el kell érniük, hogy a csapat az előző szezonban elért ötödik helynél jobb legyen. Nagy fájdalmam, hogy öt fiatal megkapta a lehetőséget, de egyelőre nem élt vele, tovább kell dolgoznunk velük. A taktikánk nem fog változni, folyamatosan támadni fogunk, hogy szórakoztassuk a szurkolóinkat. Emellett fejleszteni akarjuk játékosainkat, ahogy azt tettük például Böde, Somália vagy Besic esetében. A győztes mentalitás tavaly is megvolt, de számos olyan meccsünk volt, ahol fölényben voltunk, de győzni nem sikerült” – nyilatkozta Moniz a fradi.hu-nak az idénykezdet kapcsán, majd kitért a Pécs elleni meccsre is.Moniz a fradi.hu-nak az idénykezdet kapcsán, majd kitért a Pécs elleni meccsre is.

„Támadni fogunk, nem riadunk meg semmitől, és a győzelemért játszunk. Minden tiszteletem a Pécsé, a tavalyi idényben idegenben 0–0-s döntetlent játszottunk velük, a második, 3–2-es győzelmünket hozó meccsen pedig nem érdemeltünk három pontot. Kétgólos pécsi vezetésnél a szerencse is kellett ahhoz, hogy a végén nyerni tudjunk. Tisztában vagyunk vele, hogy az első meccs mindig nagy kihívás, főként hogy sok szurkolónk kísér el bennünket. Biztos vagyok benne, hogy elhozzuk a három pontot!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik