Felkészülés: a PAFC nyert, Szakály megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 19:01
A Puskás Akadémia felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Kozármislenyt.

A pfla.hu beszámolója szerint Szakály Dénes a szünet előtt egy rossz mozdulatot követően a talpához kapott. Az első diagnózis szerint lábközépcsont fáradásos törése lehet a középpályásnak, aki hasonló sérülés miatt az előző idényben sok mérkőzésen nem szerepelhetett. A mérkőzés után Szakályt röntgenvizsgálatra vitték.

Gól nélküli első félidőt követően a vendégek Papp Roland révén szerezték meg a vezetést a 63. percben, de utána nem sokkal a csereként beállt Tóth László egalizált. A győztes gól Vaszileosz Aposztolopulosz nevéhez fűződik, aki fejjel volt eredményes.

„Nagyon sok helyzetet sikerült kidolgoznunk az első félidőben, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani. A második játékrészben többet támadtunk, mégis a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, de sikerült fordítanunk, akár csak az őszi bajnoki mérkőzésünkön” – idézi Benczés Miklóst, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét a klub hivatalos honlapja.

FELKÉSZÜLÉS
PUSKÁS AKADÉMIA–KOZÁRMISLENY (II.) 2–1 (0–0)

PAFC: Hajdúch – Margitics, Vaszicsku (Tamás), Aposztolopulosz, Farkas N. (Fabio) – Polonkai, U., Nikolics (Tóth B.), Szakály D. (Bertus) – Gajdos, Zsolnai, Baracskai (Tóth L.).
A Puskás Akadémia gólszerzői: Tóth L., Aposztolopulosz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik