Felkészülés: a Debrecen kikapott a Szigetszentmiklóstól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 20:18
Az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen egygólos (1–2) vereséget szenvedett a másodosztályú Szigetszentmiklóstól.

A debrecenieknél azok a játékosok léptek pályára, akik a hétközi, norvégiai El-meccsen nem játszottak. Ezen az összecsapáson mutatkozott be a Lokiban a szlovén Dalibor Volas – méghozzá góllal –, míg az Oroszországban és Kínában is megforduló, de Magyarországra a lengyel Lech Poznantól próbajátékra érkező kongói Joel Tshibamba kezdőként egy félidőn át bizonyíthatott.

Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszott a Debrecen, a 33. percben született gólját Volas és Tshibamba hozta össze: utóbbi passzából előbbi volt eredményes. A vendégek a második félidő elején egyenlítettek, majd a hajrában a győztes gólt is megszerezték.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 1–2 (1–0)
Debrecen-Pallag, 300
néző. V: Takács J.
DVSC: Polekszics – Lázár P., Mészáros N. (Dombi), Brkovics, Króner – Rezes (Kulcsár T.), Spitzmüller, Sl. Bouadla (Pölöskey), Ferenczi J. (Horváth Z.) – Volas (Bud), Tshibamba (Szécsi M.)
SZTK: Horváth L. – Stipe (Kornis), Jakovljevics, Ducsics (Puskás), Barna – Kevekveskiri, Kollega, Zsivóczky (Heinemann), Bonifert (Nagy J.) – Takács T. (Balogh M.), Eldar
G: Volas, ill. Zsivóczky, Ducsics (11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik