NB I: Coulibaly mégis maradhat Debrecenben - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.02. 11:48
null
Coulibaly elmondása szerint Magyarországról és külföldről is kapott a debreceninél jobb lehetőséget (Fotó: NS-archív, Szabó Miklós)
Elképzelhető, hogy a Győri ETO-val és a Videotonnal hírbe hozott gólkirály, Adamo Coulibaly mégis marad a DVSC-Tevánál. A civishír.hu információja szerint a futballista minden részletben megállapodott a Lokival, és szóban már megegyeztek a hosszabbításról, amelyet hamarosan írásba is foglalhatnak. A klub annyit közölt, hogy valóban megtették az ajánlatukat, amelyre a játékos nyári szabadsága után válaszol.

 

Coulibaly elmondása szerint Magyarországról és külföldről is kapott a debreceninél jobb lehetőséget, ennek ellenére nem zárkózott el attól, hogy a Lokinál folytassa a pályafutását, de gondolkodási időt kért, és a nyári szabadságról való visszatérése után kíván végleges választ adni a jövőjével kapcsolatban – számolt be róla a klub honlapja.

A civishír.hu arról is ír, hogy a Nemzeti Sport Online-on megjelent Zsidai Lászlón kívül további MTK-s labdarúgók költözhetnek Debrecenbe, ahol az osztrák ajánlattal is rendelkező Varga József szolgálataira is legalább még egy évig számítanának. A város- és a klubvezetés feltett szándéka, hogy újra bajnokesélyes csapatot alakítsanak ki a következő szezonra.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik