KTE: Vaskó elbizonytalanodott, de maradna Horváth keze alatt

Vágólapra másolva!
2013.06.16. 08:55
A kecskeméti futballcsapat szurkolóit mostanában az foglalkoztatja elsősorban, hogy Horváth Ferenc marad-e a csapat vezetőedzője, vagy Paksra távozik, ugyanakkor azt is szeretnék tudni, milyen mértékben alakul át a játékoskeret. A remek tavaszi bajnoki szereplés ráirányította a figyelmet a csapatra, így többek között a kapus Antal Botond, a középpályás Mohl Dávid és a támadó Rafael Burgos is válogathat az ajánlatok között.
Érzékeny veszteség lehet Vaskó Tamás távozása is, a 29 esztendős, tizenkétszeres válogatott védő nyáron a Videotontól igazolt Kecskemétre, huszonhat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és sokat tett azért, hogy a KTE a hetedik helyen fejezze be a bajnokságot.

Az elmúlt napokban azt lehetett hallani, a játékos visszatérhet előző klubjához, a Videotonhoz, ám mert a fehérváriak jól állnak belső védőkkel, nincs kizárva, hogy az élvonal egyik újoncánál, a Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását. Hogy így lesz-e vagy sem, az hamarosan kiderül, most úgy tűnik, Vaskó Tamás a KTE-nél kezdi meg a felkészülést.

„Kicsit elbizonytalanodtam, tanácstalan vagyok, amikor valaki arról kérdez, miként alakul a jövőm – mondta a Nemzeti Sportnak Vaskó Tamás. – Hallottam én is, hogy esetleg visszakerülök a Videotonhoz, és onnan kölcsönbe a Puskás Akadémiához, ám a szerződésem június harmincadikáig a Kecskeméthez köt, éppen ezért ha nem történik valami váratlan, a felkészülést június huszonnegyedikén a csapattal kezdem meg. Tavaly nyáron jó döntést hoztam, amikor a KTE-hez igazoltam, hiszen nemcsak állandó játéklehetőséghez jutottam, remek közösségbe is kerültem, és nem mellékesen kiváló edző irányításával készülhettem. Horváth Ferencről szakmailag és emberileg is csak jókat mondhatok, nem bánnám, ha jövőre is az ő keze alatt dolgozhatnék.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik