Kaposvár: felkészülés saját pálya nélkül, orosz és román ellenféllel

Vágólapra másolva!
2013.06.17. 17:14
Nincs könnyű helyzetben a Kaposvár labadrúgó-csapata. A somogyi csapatnál az elmúlt hetek esőzései miatt később kezdődött el a nyárra tervezett gyepszőnyegcsere, ami miatt a nyári felkészülés jelentős részét idegenben végzi a csapat. Szlovéniában és Ausztriában is játszik majd edzőmecsceket a csapat többek között orosz és román ellenféllel is.

„A tervezett gyepszőnyegcsere munkálatai az időjárás miatt később kezdődtek a kaposvári stadionban, ami miatt még az sem biztos, hogy az első fordulóra ezeket sikerül befejezni, sőt, egyelőre a saját edzőpályánkat sem tudjuk használni. Ezért a felkészülési meccseket is idegenben játsszuk, Ausztriában, illetve Szlovéniában is pályára lépünk" – nyilatkozta a Nemzeti sport Online megkeresésére Prukner László vezetőedző.

A szakember elmondta, Ausztriában június 28-án az orosz élvonalbeli Kubany Krasznodarral, majd július 5-én a román első osztályú, El-induló Panduriival találkoznak. Szlovéniában július 2-án a horvát élvonalbeli Zadarral, július 3-án pedig a bosnyák bajnok Zeljeznicarral találkoznak a kaposváriak. Ezenkívül biztosan pályára lép még a somogyi együttes július 19-én, de a kiszemelt ellenfél még nem jelzett vissza, és az említetteken kívül is várhatóak még edzőmeccsek.

Prukner elmondta, már a felkészülés első szakaszában érkezhetnek próbajátékosok, mert szeretnék minél előbb kialakítani a végleges keretet, bár nagy mozgásra nem számít a vezetőedző.

A többi NB I-es csapat felkészülési programjáról itt olvashat!

A KAPOSVÁRI RÁKÓCZI NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete: június 20.
Tervezett edzőtábor:
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 28., Ausztria
Kaposvár–Kubany Krasznodar (orosz)
Július 2., Szlovénia
Kaposvár–Zadar (horvát)
Július 3., Szlovénia
Kaposvár–Zeljeznicar (bosnyák)
Július 5., Ausztria
Kaposvár–Pandurii (román)
Július 19.
?

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik