Pécs: Dibusz tudja, hogy figyelték a Videotontól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.17. 07:48
Amint arról már beszámoltunk, a hírek szerint a PMFC kapusa, Dibusz Dénes iránt érdeklődik a Videoton, a 22 éves játékos még nem tárgyalt senkivel, de tud arról, hogy felkeltette a fehérváriak figyelmét. 

Dibusz Dénes, a PMFC 22 esztendős kapusa megtisztelőnek tartja, hogy neve szóba került Magyarország egyik legjobb csapatánál, ráadásul már azt is elképzelhetőnek tartja, hogy nem csak a Pécs szerelését viseli az NB I-ben.

„Arról volt információm, hogy a Videotonnál korábban figyelemmel követték a pályafutásomat, ám a klub mostani érdeklődéséről csak az internetről értesültem – mondta csapata edzésére készülve Dibusz Dénes. – A Vidi kétezer-tizenegyben bajnokságot nyert, ősszel az Európa-liga csoportkörében volt érdekelve, vagyis az élvonal meghatározó klubjáról van szó. Feldob a tudat, hogy Mladen Bozsovics esetleges távozása után Székesfehérváron szóba kerülhet az átigazolásom, azonban a jövő nyárig szerződésem van a PMFC-vel, amíg a két klub nem jut egyezségre, addig nincs miről beszélni."

Ha a Videoton hivatalosan is bejelentkezik a tehetséges kapusért, akkor sok minden változhat.

„Előrelépésnek érezném a váltást, de nehéz döntés előtt állnék – folytatta Dibusz Dénes. – Korábban azt mondtam, Pécsről nem szeretnék másik magyar csapathoz szerződni, ám az élet hozhat olyan helyzetet, amelyben az ember megváltoztatja az álláspontját.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik