NB I: „Nem is vicc-, hanem rajzfilm-kategóriás gól volt"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.25. 16:13
Tomiszlav Szivics, a Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője az elherdált helyzeteken és a rajzfilm-kategóriás kaposvári gólon dühöngött a Duna TV kamerája előtt, míg Prukner László, a szombat délutáni NB I-es bajnokit 1–0-ra megnyerő Kaposvár szakvezetője elégedetten nyugtázta, hogy meglett a három pont.

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): – Ahogyan előzetesen is elmondtam, nekünk most az eredmény volt az elsődleges, mert a tavaszt elszúrtuk, nem voltunk eredményesek. Ezért aztán nagyon örülök, hogy nagy küzdelemben, egy szerencsés góllal meglett a győzelem. Más szakmai értékelésbe most nem mennék bele, mert csak belemagyarázás lenne.PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): – Ahogyan előzetesen is elmondtam, nekünk most az eredmény volt az elsődleges, mert a tavaszt elszúrtuk, nem voltunk eredményesek. Ezért aztán nagyon örülök, hogy nagy küzdelemben, egy szerencsés góllal meglett a győzelem. Más szakmai értékelésbe most nem mennék bele, mert csak belemagyarázás lenne.

TOMISZLAV SZIVICS (Paks): – Négy-öt ziccerünk is volt, egy gólt sem szereztünk. Az első félidőben olyan labdakezelési hibánk is volt, ami általános iskolás szintű, másképp nem lehet mondani. Az nem lehet, hogy egy paksi csapatnak tíz gólhelyzetet kell teremteni egy gólhoz. A gól pedig, amit kaptunk, nem vicc-, hanem rajzfilm-kategória. Most szerencsére lesz idő átgondolni a dolgokat, lesz mit helyrerakni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik