NB I: Ennél nagyobb ajándék nem is kell - Völgyi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 21:08
A bajnoki címet megszerző Győri ETO játékosai érthetően nagyon boldogok voltak a Ferencváros elleni mérkőzés lefújása után, a győztes gólt szerző Völgyi Dániel szerint ennél nagyobb ajándék nem is kell egy vasárnap estére, míg Varga Roland élete egyik legszebb napjának aposztrofálta a mait.

„Szenzációs élmény, ami most itt megtörténik velünk, harminc éve vártak a szurkolók itt erre. Megmondom őszintén, én még soha nem voltam bajnok, ez valami hihetetlen. Ennél nagyobb ajándék nem is kell egy vasárnap estére. Nagyon, nagyon boldog vagyok" – mondta a félmeztelenre vetkőzött Völgyi Dániel a Sport TV-nek.Völgyi Dániel a Sport TV-nek.

„Életem első bajnoki címe, komolyan mondom, életem egyik legszebb napja, ha nem a legszebb – tette ezt már hozzá Varga Roland. – Elképesztően boldog vagyok, és nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki támogatott minket."

„Az egész szezonban ezért dolgoztunk, és végre sikerült bajnoki címet szereznünk. Én úgy érzem, hogy megérdemeltük ezt a címet, nagyon sokat tettünk érte" – tette hozzá Völgyi, aki egyetértett azzal a felvetéssel, hogy hihetetlen hangulat vár a csapatra Győrben a következő hetekben.

„Igen, igen, biztosan. A városházára is biztosan megyünk, úgy érzem az emberek is meg vannak elégedve, hiszen tényleg ezért dolgoztunk egész évben és hála Istennek sikerült. A stábnak és edzőknek is nagyon szépen köszönjük, hogy így felkészítettek minket, hiszen nélkülük nem tudtuk volna ezt elérni."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik