Kecskemét: Mohl nem hosszabbít, Újpestre mehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.28. 08:40
Szinte biztosra vehető, hogy a Videoton ellen vasárnap szép gólt szerző Mohl Dávid a nyáron elhagyja a Kecskemétet. Mohlnak lejár a szerződése, így szabadon igazolhatóvá válik – hallani lehetett arról, hogy klubváltás ide vagy oda, lila-fehérben marad, mert a KTE után az Újpest lehet az új csapata.

„Minden bizonnyal a Paks elleni lesz a búcsúmeccsem – mondta Mohl. – Na persze csak abban az esetben, ha Horváth Ferenc vezetőedző bizalmat szavaz nekem. Hogy vinne az Újpest? Hallottam róla, de csak annyit, mint bárki más. Nem tárgyaltam a klub képviselőivel, így egyelőre ennek az információnak nincs alapja.”

A KTE keretének egyik legjobb játékosa a 28 éves Mohl Dávid, így az sem lett volna meglepő, ha a kecskemétiek szerették volna megtartani a futballistát. Erre tettek is kísérletet, de nem sikerült.

„Volt szó a hosszabbításról, még tárgyaltunk is, de vasárnap végül úgy döntöttünk a menedzseremmel, hogy nem fogadjuk el a klub ajánlatát – árulta el a játékos. – Korrekt ajánlatot tett a Kecskemét, de huszonnyolc évesen meg kell keresnem a legjobb lehetőséget, ha van ilyen, akkor azt meg is kell ragadnom. Megköszöntem Rózsa Pál tulajdonos hozzáállását, és ha nem úgy alakulnak az ügyeim, ahogyan azt szeretném, akkor vissza is térhetek, mert jól érzem magam Kecskeméten.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik