Győri ETO: a kapus elismerte, a Fradi is tapogatózott nála

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.27. 15:25
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a Győri ETO lejáró szerződésű kapusa, Molnár Péter iránt a Ferencváros és a Paks is érdeklődik. A 29 éves játékos megerősítette korábbi információinkat.

„Az ETO-val egyelőre még nem tárgyaltam, de mivel nyolc éve itt vagyok, nem zárkózom el teljesen a folytatástól, azonban az a célom, hogy az élvonalban első számú kapus lehessek, és úgy érzem, új impulzusokra van szükségem” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Molnár Péter, aki a kérőire is kitért.

„Június 30-án jár le a szerződésem. Egy-két klub már megkeresett. A Fradi egyelőre csak tapogatózott nálam, míg a Paks megkeresése konkrétabbnak mondható. Heteken belül eldől, hogy hol folytatom. Mivel Magyarországon már ismernek, elsősorban itt képzelem el a folytatást, de persze ha jönne külföldi ajánlat, azon is elgondolkodnék” – fogalmazott a felvidéki születésű labdarúgó.

A 29 éves Molnár Győrben évek óta második számú kapus Szasa Sztevanovics mögött, de a 2010–2011-es idényben siófoki kölcsönjátékosként már bizonyította, hogy első számú kapusként is megállja a helyét. Ebben a szezonban ő védte az ETO kapuját a Debrecen elleni kupadöntőben, míg a bajnokságban egyszer kapott lehetőséget, éppen a Ferencváros ellen állt be csereként a megsérülő Sztevanovics helyére. Molnár távozása azért valószínűsíthető, mert jelen állás szerint a következő szezonban Sztevanovics és a télen igazolt Lubos Kamenár mögött lehet, hogy csak harmadik számú kapus lenne Győrben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik