PMFC: a vezérkari főnök a csata előtti állapotokról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.04. 16:10
A Pécsi MFC vezetőedzője, Lőrincz Emil a Győri ETO elleni holnapi bajnoki meccs előtt ma tartott sajtótájékoztatót.

A pécsiek honlapja a már korábban megkezdett „katonás” stílusban számolt be a mai sajtótájékoztatóról. a már korábban megkezdett „katonás” stílusban számolt be a mai sajtótájékoztatóról.

„A Mecseki Hadjárat első csatájára 2013. április 5-én, pénteken kerül sor. A PMFC-MATIAS katonái a Győr seregét fogadják a mecsekaljai csatamezőn. A csatát megelőzően Lőrincz Emil vezérkari főnök tartott tájékoztatást seregünk csata előtti állapotáról” – fogalmazott a pmfc.hu.

„Minden meccset megszeretnénk nyerni, de én hét ponttal elégedett lennék – mondta Lőrincz Emil a soron következő három bajnoki kapcsán. – Az elosztás számomra mindegy, de az lenne az ideális, ha a Győr ellen legrosszabb esetben döntetlent érnénk el, a két riválist pedig megvernénk.”

„Holnapi taktikánkat mindenképpen befolyásolja, hogy Grumics vállalni tudja-e a játékot, mert a hétfői edzésen kisebb húzódást szenvedett. Nagyon fontos, hogy a találkozón masszívnak kell lennünk, mert a Győri ETO jó csapat. Abban a pillanatban, ha megbomlik az egység, szétszedhet minket a vendégcsapat, amelynek remek a játékoskerete. Ha nincs nálunk a labda, kell a fegyelmezettség. Semmiféleképpen sem szeretnénk lemondani arról a támadó szellemű játékról, amit a Videoton ellen is bemutattunk. Ezt szeretnénk megtartani azzal a különbséggel, hogy jobban ki kell használnunk a helyzeteinket. Reméljük, lesz annyi, mint az eddigiekben. Azzal, hogy az ősszel mi volt, már ne foglalkozzunk! A tavaszi játékunk alapján bizakodóak lehetünk. Csak arra készülünk, hogy hogyan tudjuk megnyerni a csatát. Való igaz, hogy Győrben kikaptunk 1–0-ra annak ellenére, hogy nekünk volt ziccerünk, és a játék képe alapján is többet érdemeltünk volna. Nem mehetünk el amellett, hogy a Rába-partiak nagyon jó passzban vannak, hiszen tizenkilenc meccses veretlenségi szériának örvendhetnek. Mentálisan nagyon erősek és olykor a szerencsével sem állnak hadilábon. Törekszünk rá, hogy most ez ne így legyen, és szeretnénk a kilátogató szurkolókkal együtt diadallal ünnepelni hadjáratunk első csatáját” – nyilatkozta a „vezérkari főnök”.

A pécsiek nyolc napon belül belül háromszor játszanak hazai pályán: pénteken a Győr, jövő kedden a Kaposvár, jövő szombaton pedig a Lombard Pápa ellen.

NB I, 22. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
IdőpontMérkőzés Játékvezető
Április 5., péntek
17.00
Újpest FC–Kaposvári Rákóczi (Tv: Sport1)
Németh Ádám
19.00
Pécsi MFC–Győri ETO FC (Tv: Duna)
Bognár Tamás
Április 6., szombat
14.00
Siófok FC–MVM Paksi FC (Tv: m1)
Solymosi Péter
16.00
Haladás–Ferencváros (Tv: Sport1)
Andó-Szabó Sándor
16.00 Lombard Pápa–KTE-Phoenix Mecano
Kassai Viktor
18.30
Egri FC–MTK Budapest (Tv: SportM)
Szőts Gergely
Április 7., vasárnap
16.30
Bp. Honvéd–Debreceni VSC-Teva (Tv: m1)
Farkas Ádám
18.30
Diósgyőri VTK–Videoton FC (Tv: Sport2)
Szabó Zsolt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik