NB I: Ismét elkövettük a hagyományos hibánkat - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.28. 19:12
Egygólos (1–0) vereséget szenvedett a Ferencváros pályaválasztóként a Videotontól a labdarúgó NB I 25. fordulójában. Ricardo Moniz, a vesztes ferencvárosiak holland szakvezetője hagyományos védelmi hibájuk miatt sajnálkozott.

„Sajnos, ismét elkövettük a hagyományos hibánkat a mérkőzés elején, ezért nagy árat fizettünk, kár érte – mondta a ferencvárosiak trénere, Ricardo Moniz a mérkőzést közvetítő m1-nek. – Elég lehetőségünk volt az első félidőben, ahhoz is elég, hogy eldöntsük a találkozót: Leo a kapussal állt szemben, Daninak az üres kapuba kellett volna betalálnia, Aborah a hosszú oldalon maradt. Megvoltak tehát a lehetőségeink, csak sajnos nem tudunk élni velük.”Ricardo Moniz a mérkőzést közvetítő m1-nek. – Elég lehetőségünk volt az első félidőben, ahhoz is elég, hogy eldöntsük a találkozót: Leo a kapussal állt szemben, Daninak az üres kapuba kellett volna betalálnia, Aborah a hosszú oldalon maradt. Megvoltak tehát a lehetőségeink, csak sajnos nem tudunk élni velük.”

„Sikerült rögtön a mérkőzés elején gólt szereznünk, utána még volt öt-hat, elég nagy lehetőségünk, amiből gólt szerezhettünk volna – nyilatkozta José Gomes, a Videoton mestere. – A Ferencvárosnak egy igazán nagy helyzete volt, meg egy lepattanó utáni, de abból sem sikerült betalálnia. Bátran, jó felfogásban játszottunk, ez a mérkőzés számunkra az előző találkozót követően arról szólt, hogy megmutassuk az igazi arcunkat, a valós karakterünket. Ez pedig az, hogy bátran játszunk. A mai napon ezt a játékosok sikerrel hajtották végre. Most természetesen a szurkolókkal együtt ünnepelnek, de az élet megy tovább, még van hátra egy hónap a bajnokságból, és nagyon jó csapatokkal találkozunk még, bár ezúttal is a magyar bajnokság egyik legjobbjával mérkőzhettünk meg.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik