Kaposvár: Visszavágnánk a csúfos vereségért a Honvédnak - Balázs B.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.11. 19:56
Balázs Benjámin, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi középpályása szerint kiváló formája a jól sikerült alapozásnak köszönheti, és reméli, kitart az idény végéig. A 23 éves futballista nagyon készül a pénteki Budapest Honvéd elleni bajnokira, csapata és ő is visszavágna az őszi vereségért.

„A felkészülésem jól sikerült, az első két meccsünk viszont nem úgy alakult, ahogy elképzeltem. A Pápa ellen aztán meg tudtam mutatni, mit tudok: sikerült gólt rúgni, gólpasszt adni, és kiharcolni egy büntetőt. A Pécs ellen gólpasszt adtam, és ezután is megpróbálok mindent beleadni. Remélem, a jó forma kitart az idény végéig" – nyilatkozta a kaposvári Balázs Benjámin a klub hivatalos oldalának.Balázs Benjámin a klub hivatalos oldalának.

A Honvéd bajnokin legutóbb 5–3-ra nyert hazai pályán a Kaposvár ellen, így érthető a Somogy megyeiek fogadkozása.

„Olasz edzőjük van, taktikus focit játszanak. Szeretnénk visszavágni azért a csúnya vereségért, amit az ősszel elszenvedtünk náluk. Úgy látom, a csapatunk most egyben van, és sikerülhet ezt a meccset is megnyernünk" – fogadkozott a Kaposvár 23 éves saját nevelésű középpályása.

A Kaposvár péntek 17 órakor a Budapest Honvédot látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik