KTE: Szavics büszke és boldog, hogy rekorder lehet

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 13:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano szerb játékosa, Vladan Szavics a klub honlapjának nyilatkozva elmondta, büszke és egyben boldog is, hogy hamarosan rekordot dönthet Kecskeméten.

Mint ismert, a 33 esztendős Szavics az ősszel a Budapest Honvéd ellen 100. alkalommal lépett pályára a KTE mezében az élvonalban, azóta pedig további nyolc bajnokin szerepelt a kecskemétieknél. A klubrekordot a télen Csehországba szerződő Francis Litsingi tartja 113 NB I-es mérkőzéssel, így a szerb középpályás akár már most tavasszal megdöntheti azt.

„Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen rekord küszöbén állok, és boldog, amiért ezt Kecskeméten érhetem el. A legtöbb meccs eléréséhez fontos, hogy egészséges legyek, remélem, ez így lesz tavasszal is” – idézi a KTE honlapja Szavicsot, aki sajnálja, hogy az időjárás miatt elhalasztották a listavezető Győri ETO elleni összecsapást.

„A kaposvári győzelem után nagy reményekkel vártuk a Győr elleni meccset. Egy siker mindig lendületet ad, szerettük volna ezt hazai pályán is bizonyítani. Sajnos az időjárás lehetetlenné tette ezt, most a Pécs ellen készülünk már gőzerővel, aztán majd sorra kerül az ETO is” – mondta Szavics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik