Siófok: Tímár és az újpesti duó szombaton bizonyíthat

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 19:29
A pénteken befutó Tímár Krisztián, valamint a héten már Siófokon készülő újpesti páros, Tajthy Tamás és Takács Zoltán a szombati, Sopron elleni felkészülési mérkőzésen győzheti meg az élvonalban sereghajtó futballklub szakvezetőit.

Horváth Károly szakmai igazgató a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: egyelőre egyikükkel sem született megállapodás, de a szombati meccs után leülnek a kiszemeltekkel, és vélhetően dűlőre is jutnak velük.

A Tajthy, Takács páros a héten a Puskás Akadémia elleni felcsúti találkozón (2–2) már pályára lépett, míg Tímár, akinek a neve már január elején felmerült Siófokon, két és fél héttel ezelőtt szóban már megegyezett az egriekkel. Utóbbit régen láthatta mérkőzésen a siófoki stáb, Horváth Károly szerint kíváncsiak a rutinos védő teljesítményére.

A Siófok szombaton mindjárt két mérkőzést is játszik a Sopronnal: a klubok vezetői úgy beszélték meg, hogy a keretet két részre bontják, hogy mindenki megfelelő játékidőhöz jusson.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL

Érkezők: Kiss Zoltán (Békéscsaba), Máté János (Ferencváros, kölcsönbe), Menyhárt Attila (Ferencváros), Mokánszki Norbert (DVSC-DEAC), Varga Krisztián (Soproni VSE)

Távozik/távozhat: Egerszegi Tamás (Újpest FC – kölcsönből vissza), Mogyorósi József (Kecskeméti TE), Sipos Norbert (Haladás VSE – futsal), Marián Sluka (szlovák, Zalaegerszegi TE FC), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Tajthy Tamás (Újpest FC), Takács Zoltán (Újpest FC), Tímár Krisztián (szabadon igazolható, legutóbb Da Nang – Vietnam)
SIÓFOK
Felkészülés kezdete: január 7.
Tervezett edzőtábor:
LEJÁTSZOTT ÉS TERVEZETT TÉLI MÉRKŐZÉSEK
Január 23.ZTE–Siófok 2–1 (Dajic)
Január 26. Veszprém–Siófok 0–3 (Melczer V. 2, Menyhárt)
Január 30. Siófok–Veszprém 3–2 (Máté J. 2, Horváth B.)
Február 2.Péti MTE–Siófok 1–4 (Horváth B., Melczer V., Nagy T., Máté J.)
Február 6. Puskás Akadémia–Siófok 2–2 (Kecskés, Máté J.)

Február 9., 11.00

Február 9., 13.00

Siófok–Soproni VSE

Siófok–Soproni VSE

Február 13., 13.30
Ajka–Siófok

Február 16., 11.00

Február 16., 13.00

Siófok–Baja

Siófok–ZTE

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik