Haladás: a Veszprém szerb védője érkezhet Szombathelyre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.02.12. 13:42
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján erősítette meg a korábbi sajtóhíreket, melyek szerint Predrag Bosnjak a klub legújabb kiszemeltje. A 27 esztendős szerb balhátvéd jelenleg a másodosztályú Veszprémet erősíti.

„Régóta tisztában vagyok Bosnjak képességeivel, hiszen már a nyáron is szóba került a neve – mondta Artner Tamás a haladas.hu-nak. – Ő az első számú kiszemelt a bal oldali védő posztjára, és bár a nyáron lejár a kontraktusa, szeretném, ha már most Szombathelyre szerződne. Balhátvédünk és csapatkapitányunk, Tóth Péter egyébként elkezdte a futóedzéseket, sőt már a labdás foglalkozásokba is bekapcsolódott – ennek nagyon örülök. Ettől függetlenül jó lenne, ha Bosnjak nálunk kötne ki."Artner Tamás a haladas.hu-nak. – Ő az első számú kiszemelt a bal oldali védő posztjára, és bár a nyáron lejár a kontraktusa, szeretném, ha már most Szombathelyre szerződne. Balhátvédünk és csapatkapitányunk, Tóth Péter egyébként elkezdte a futóedzéseket, sőt már a labdás foglalkozásokba is bekapcsolódott – ennek nagyon örülök. Ettől függetlenül jó lenne, ha Bosnjak nálunk kötne ki."

A szerb légiós korábban a hazájában futballozott, majd a 2010–2011-es szezont Nyíregyházán töltötte. A Szpari után Veszprémbe igazolt, az NB II-es csapathoz nyárig köti megállapodás.

„Tamás kérte, hogy igazoljunk balhátvédet, már felvettük a játékossal a kapcsolatot. Rajta kívül más jelöltek is vannak, de véleményem szerint ha Tóth Péter teljesen egészséges lesz, akkor nem szerződtetünk senkit sem erre a posztra" – mondta Tóth Miklós ügyvezető igazgató.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Korolovszky Gábor (Nyíregyháza Spartacus),Nagy Dániel (Videoton FC – kölcsönből vissza), Nagy Zoltán (Zalaegerszegi TE FC)
Kiszemeltek: Predrag Bosnjak (szerb, Veszprém), Haraszti Zsolt (Videoton FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik