Győri ETO: a francia védőt már nem várják Belekbe

Vágólapra másolva!
2013.02.04. 08:41
A két próbajátékosból egy lett. Noha a Győri ETO szakmai stábja két labdarúgót várt a beleki edzőtáborba, a francia védő és a grúz támadó közül csak az utóbbi érkezett meg – ő is a várt szombat délelőtt helyett vasárnap délután.

A győriek a nevét egy nagy papírra írva várták őt az antalyai repülőtéren, a mindössze 19 esztendős Giorgi Kvilitalia az elkövetkező napokban bizonyíthat Pintér Attilának, a Taraz elleni tegnapi, 2–2-es döntetlennel záruló felkészülési meccsen már pályára is lépett. Kvilitalia ősszel hazájában, a másodosztályú FC Sasco Tbilisziben játszott, és tizenhat mérkőzésen 22 alkalommal volt eredményes.
2–2-es döntetlennel záruló felkészülési meccsen már pályára is lépett. Kvilitalia ősszel hazájában, a másodosztályú FC Sasco Tbilisziben játszott, és tizenhat mérkőzésen 22 alkalommal volt eredményes.

A 25 éves bal oldali francia védő jelezte, csak kedden tudna csatlakozni a kerethez, mire a klubból visszaüzentek, köszönik szépen, nekik megbízható játékosra van szükségük, ha a megbeszélt időpontra sem képes ideérni, akkor...

Egy játékos mégis később csatlakozik a kerethez, az észt Tarmo Kink csütörtökön landol Törökországban, ő azt követően kapcsolódik be a közös munkába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik