Felkészülés: Rudolf betalált, Tisza öt gólt szerzett, a DVTK hatot

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 12:17
A DVTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–1-re nyert az ukrán Illicsivec Mariupol ellen Belekben. Tisza Tibor öt gólt szerzett, Rudolf Gergely is betalált.

A tegnapi, az üzbég Pakhtakor ellen 1–0-ra elveszített meccs után ma az ukrán Illicsivec Mariupol ellen javíthatott a DVTK, a diósgyőrieknek ez volt az utolsó meccsük a beleki edzőtáborban.az üzbég Pakhtakor ellen 1–0-ra elveszített meccs után ma az ukrán Illicsivec Mariupol ellen javíthatott a DVTK, a diósgyőrieknek ez volt az utolsó meccsük a beleki edzőtáborban.

Eredetileg a Tatran Presov lett volna az ellenfél, de az eperjesiek váratlanul lemondták a meccset, így a Mariupol B csapata amolyan beugróként lépett pályára Rudolf Gergelyék ellen, és ez meg is látszott a fiatalokkal felálló ellenfél játékán.

A DVTK már az első félidőben négy gólt szerzett. A 6. percben Rudolf Gergely kezdte a gólgyártást, aki Tisza Tibor beadását lőtte a léc alá, majd a folytatásban „one man show-vá” alakult a meccs, ugyanis Tisza egy maga ötször volt eredményes.

Rudolf Gergely, Vági András és Gosztonyi András is jobbnál jobb labdákkal találta meg Tiszát, aki köszönte szépen, és értékesítette a helyzeteit.

Az 56. percben 5–0 után egy szögletből szépített az ukrán csapat, de Tiszának erre is volt válasza a 75. percben, kialakítva ezzel a 6–1-es végeredményt.

A DVTK így két győzelemmel és négy vereséggel zárta a törökországi edzőtábort.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–Illicsivec Mariupol (ukrán) 6–1

A DVTK kezdőcsapata
: Ribánszki – Vági, Vadász, Kádár, Gohér – Abdouraman, Elek – Gosztonyi, Bacsa – Tisza, Rudolf. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.
A DVTK gólszerzői:
Tisza (5), Rudolf

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik