Felkészülés: a DVSC hatot rúgott a Mezőkövesdnek

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 14:03
Felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva kiütéses, 6–2-es győzelmet aratott a Mezőkövesd felett. A debrecenieknél Szakály Péter és Pölöskey Péter is duplázott.

Ma újabb felkészülési mérkőzést játszott a DVSC-Teva, az ellenfél ezúttal a másodosztályú Mezőkövesd volt. A találkozón a debreceniek végig nagy fölényben futballoztak, és kiütéses, 6–2-es győzelmet arattak.

Az első félidőben Szakály Péter révén szerzett vezetést a Loki. Erre még tudtak válaszolni a vendégek, de még a szünet előtt visszaszerezte az előnyt Kondás Elemér csapata, ezúttal is a csapatkapitány volt eredményes.

A második félidőben a DVSC folytatta a gólgyártást. Pölöskey Péter két perc alatt duplázott, majd rövid időn belül Bódi Ádám növelte az előnyt. Összeomlott a Mezőkövesd, védelme felmondta a szolgálatot. A hatodik találat Szécsi Márk nevéhez fűződött. A gólok mellett még sok helyzetet dolgozott ki, valamint kapufákat is rúgott a Debrecen, tehát állandó veszélyben volt a vendégek kapuja, de a hajrában még kozmetikázni tudott az eredményen Véber György csapata.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–MEZŐKÖVESD-ZSÓRY 6–2
(2–1)
Debrecen, 50 néző. V: Nagy T.
DVSC: Polekszics – Nagy Z., Simac, Mészáros N. (Máté P.), Korhut (Kinyik) – Bódi, Ramos (Berdó), Czvitkovics (Shadi), Szakály P. – Pölöskey, Szécsi M.
MEZŐKÖVESD: Szántai – Bényei, Szalai V., Kardos N. (Lakatos B.), Éles (Nagy P.) – Hegedűs Cs., Farkas B.(Bagi), Bognár I., Petneházi (Lipusz) – George (Kemény), Hamar Á. (Bogdány)
G: Szakály P. (2), Pölöskey (2), Bódi, Szécsi M., ill. George, Kemény

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik