PMFC: bejelentették a válogatott védő szerződtetését

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 19:47
A mai nappal hivatalossá vált, hogy Balogh Béla a következő két és fél évben a PMFC-Matias játékosa lesz – jelentette be hétfőn hivatalos honlapján az NB I-es pécsi labdarúgóklub.

A pécsiek a megállapodásnak megfelelően január 21-én átutalták a válogatott játékos vételárát a KTE-Phoenix Mecanónak. Az új középső védőt szerdán mutatják be a sajtónak.

Mint arról korábban beszámoltunk, az MLSZ fegyelmi bizottsága november végén a PMFC-t mint visszaesőt kizárta az igazolásból és az átigazolásból Miroszlav Grumics átigazolási díjának át nem utalt egyik részlete miatt, ám a pécsiek szerint ez nem akadályozhatja meg Balogh szerződtetését.

„Első fokon valóban kizártak minket az átigazolásból, de fellebbeztünk a döntés ellen, és amíg nincs jogerős ítélet, addig igazolhatunk – mondta a napokban Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője a pecsiujsag.hu-nak. – Ha azonban lesz, és másodfokon is elmarasztalnak minket, akkor természetesen kifizetjük Miroszlav Grumics átigazolási díjának fennmaradó részletét, és ezzel megszűnik a szankció velünk szemben, ha pedig nekünk adnak igazat, úgy nincs miről beszélni."

A pécsiek vitatják, hogy tartoznának a Kaposvárnak, álláspontjuk szerint ugyanis korábban több játékost is felajánlottak Grumicsért cserében, de ezt a Rákóczi nem fogadta el.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Balogh Béla (Kecskemét), Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjava – Szlovákia, kölcsönből vissza?), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Marko Bjelanovic (horvát, Kozármisleny), Koller Krisztián (Kozármisleny). Profi szerződést kapó saját nevelésű játékosok: Erős Csaba, Gajág Gergő, Gránicz Patrik, Ipacs Péter, Kővári Róbert, Márkvárt Dávid, Zelenyánszki László

Távozik/távozhat: Ceolin (brazil, ?), Harsányi Zoltán (szlovákiai, ?), Luka Vucko (horvát,?), Bodnár László (?), Demjén Gábor (?), Solomon Okoronkwo (nigériai, ?), Leon Panikvar (szlovén, ?)

Kiszemeltek:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik