MLS: a Toronto a 16. helyen draftolta a Fradi kiszemeltjét

Vágólapra másolva!
2013.01.17. 22:21
null
Welshman nagyon örült, hogy a Toronto őt választotta (Fotó: USA Today)
A Toronto FC az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság játékosbörzéjének 16. helyén draftolta a Ferencváros kiszemeltjét, Emery Welshmant.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kanadai Welshman is szerepel a Ferencváros kiszemeltjei között, s egy-két napon belül csatlakozik a zöld-fehérek Spanyolországban készülő csapatához.

Az ez idáig az oregoni egyetem csapatában szereplő 21 éves játékos természetesen ettől még nyugodtan a zöld-fehérekhez kerülhet, a Toronto draftja mindössze azt jelenti, hogy az MLS-ben a Torontóban szerepelhet csak a játékos.

A Toronto elnök-vezérigazgatója, Kevin Payne a draft után elmondta, egyelőre csak cserejátékosként számítanának Emery Welshmanra. A vezető hozzátette, a csatár gyorsaságával erősíthetné a támadójátékot.

Welshman nagyon boldogan nyilatkozott a draft után, és izgatottan várja, hogy hazájában folytathassa pályafutását.

„Egy álmom vált valóra, nagy reményekkel készülök. Izgatottan várom, hogy elkezdhessem a munkát" – nyilatkozta Welshamn, aki hozzátette, nagyon örül, hogy egy kanadai csapat szemelte ki.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Beliczky Gergő (Sopron?, Vasas?, Lombard Pápa?), Busai Attila (Sopron?), Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe), Máté János (Siófok – kölcsönbe), Menyhárt Attila (Siófok?)
Kiszemeltek: Júnior Fell (brazil, Metropolitano – Brazília), Leonardo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg – Ausztria), Emery Welshman (kanadai, szabadon igazolható), Milos Zseravica (szerb, OFK Beograd – Szerbia)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik