Ferencváros: szerb szélső érkezik a klubhoz - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 07:53
Szerb sajtóhírek szerint Milos Zseravica a szezon végéig a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz kerül kölcsönbe.

Az OFK Beograd 24 éves jobbszélsője korábban tagja volt a szerb U21-es válogatottnak. A footballzz.com adatbázisában a játékost már a Fradi színeiben tüntetik föl.footballzz.com adatbázisában a játékost már a Fradi színeiben tüntetik föl.

Zseravica átigazolását a szerbek már tényként kezelik (Fotó: sportske.net)
Zseravica átigazolását a szerbek már tényként kezelik (Fotó: sportske.net)

Zseravica FTC-hez igazolásáról röviden a belgrádi klub hivatalos honlapja is említést tesz a csapat keretében várható változásokról szóló cikkében. Az ofkbeograd.co.rs részleteket nem közöl, csak annyit ír, hogy a futballista nem vett részt az együttes edzésén, mert kölcsönben a Ferencvárosnál folytatja.

Zseravica ebben a szezonban három meccsen 163 percet játszott hazája élvonalában, összesen pedig pályafutása során 65 szerb első osztályú meccsen öt gólt szerzett. A középpályást ugyanaz a holland székhelyű menedzseriroda, a Sports Entertainment Group képviseli, mint amely több ferencvárosi labdarúgó és Ricardo Moniz vezetőedző ügyeit is intézi.

AZ ELSŐ FECSKE: A MINDIG ÉS SOHA BLOG BEMUTATJA A SZÉLSŐT
„Alanyunk júliusban tölti be 25. életévét, Zrenjaninban látta meg a napvilágot. A labdarúgást is itt kezdte, egészen 2005-ig játszott szülővárosa csapatában, majd az fővárosi OFK-hoz került. Húszévesen mutatkozott be a csapatban, első gólja több mint egy évet váratott magára. A szerb élvonalban eddig 65 alkalommal lépett pályára, ezeken a meccseken 5 gólt és 1 gólpasszt tett be a közösbe.” TOVÁBB »
TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Beliczky Gergő (Sopron?, Vasas?, Lombard Pápa?), Busai Attila (Sopron?), Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC?), Máté János (Siófok – kölcsönbe), Menyhárt Attila (Siófok?)
Kiszemeltek: Júnior Fell (brazil, Metropolitano – Brazília), Leonardo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg – Ausztria), Milos Zseravica (szerb, OFK Beograd – Szerbia)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik