NS: Dudás a pokolról és a titkokról; pápai őszértékelő; Hosszú kinőtte Baját - hétfő

Vágólapra másolva!
2012.12.09. 23:47
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
A hullámok nem csitulnak. Bár Douchev-Janics Natasa már elhagyta az országot, még mindig vannak korábban ki nem mondott szavak, megélt sérelmek, fájdalmak, igazságtalanságok, amelyek korlátlanul lepik el a magyar sajtót. És megszületett egy könyv is, a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa menedzsere, Csonka Gábor és Dlusztus Imre tollából, aki próbálja megérteni és megértetni az emberekkel a Janics-ügyet. Hétfői számunkban kiderül, a menedzser milyen érzésekkel vált el a versenyzőtől, tovább egy alfahím kilétére és az erős motiváló tényezőre is fény derül.

Megjárta a poklok poklát, kikerült az NB I-es keretből, de nem adta fel, s a munkának meglett a gyümölcse, hiszen visszaverekedte magát a csapatba. A Nemzeti Sport hétfői számában Dudás Ádámmal, a Győri ETO 23 esztendős támadójával börtönről, NB II-ről, nem létező titokról, Pintér Attila hátbaveregetéséről, és a szép őszi emlékekről beszélgettünk.

Legutóbb nagy izgalmak közepette maradt az élvonalban a Lombard Pápa Termál FC. Bár most 17 forduló után a 13. helyen szerénykedik a Videotont kétszer is alaposan megtréfáló, a Siófoktól viszont leckét kapó együttes, egyelőre nincs infarktusveszély a klubnál. Őszértékelő sorozatunk következő részében a pápai együttes szereplését vesszük górcső alá, a szélsőjáték rejtelmeit és Zsivóczky Gyula edzői stílusát is elemezzük, s persze ezúttal sem maradhat ki a szurkoló hangja.

Hosszú Katinka kinőtte Baját, ezért döntött: az egyik legnagyobb fővárosi klubhoz, a Vasashoz kötelezte el magát. De miért Budapest és miért nem inkább Los Angeles? Készen áll-e arra, hogy feladja a vidéki lány státusát? Meddig állapodott meg a piros-kékekkel? Válaszok a Nemzeti Sport hétfői számában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik