PMFC: „Nem a véletlen műve a veretlenségi széria"

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 09:36
Dibusz Dénes, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC kapusa a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, jobb helyzetkihasználással megnyerhették volna a Videoton ellen gól nélküli döntetlenre végződő mérkőzést.

„Örülök, hogy nem kaptunk gólt. Szerettünk volna nyerni, de sajnos a három pont nem jött össze. Ennek az lehetett az oka, hogy nem rúgtuk be a helyzeteinket. Talán ha egy kicsit bátrabban felvállaljuk az előrejátékunkat, és kicsit merészebben vállalkozunk, akkor megcsíphettük volna a Videotont. Ám ha abból indulok ki, hogy a második félidő vége felé nekik is komoly lehetőségeik voltak, akkor azt mondom, igazságos a döntetlen" – nyilatkozta Dibusz a pmfc.hu-nak.pmfc.hu-nak.

„Azt nem lehet vitatni, hogy hat meccs óta veretlenek vagyunk. Ez nem a véletlen műve. És ezek a mérkőzések is olyanok voltak, hogy többségében megnyerhettük volna őket. Sajnos ezek közül akadt olyan, ahol a végén buktuk el a három pontot. Ebből kiindulva a hátralévő két idei fordulónak megfelelő önbizalommal vágunk neki, és mindenképpen pontokat szeretnénk szerezni" – tette hozzá a 22 esztendős kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik