NB I: Sousát egy mérkőzésről tiltották el, Gosztonyit kettőről

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 19:14
null
Paulo Sousát egy meccsről tiltották el (Fotó: Korponai Tamás)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) a következő határozatokat hozta keddi ülésén:

A CEGLÉDÉ A HÁROM PONT, AZ ÚJPEST FÉLMILLIÓT FIZETHET
Az NB II-t érintő határozatokat itt olvashatja.
Gosztonyi András (Diósgyőr) két, Guzmics Richárd (Haladás), Michal Hanek (Diósgyőr) és Nagy Tamás (Diósgyőr) egy-egy felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Paulo Sousa vezetőedző (Videoton)– mint visszaeső – az öltözőtől és a kispadtól egy soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást és 100 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Nagy István gyúró (Diósgyőr) írásbeli megrovásban részesült, Sztavinovszki Botond technikai vezető (Diósgyőr) az öltözőtől és a kispadtól három NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Pécsi MFC–Videoton mérkőzésen történt rendezési hiányosság és a hazai szurkolók részéről a mérkőzés előtt történt fényjelző eszközök használata miatt a Pécset, mint visszaesőt, 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Kaposvár–Ferencváros mérkőzésen történt rendezési hiányosság és a vendég szurkolók részéről történt pirotechnikai eszközök használata miatt a Kaposvárt 50 000, az FTC-t– mint visszaesőt– 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik