Magyar Kupa: Kezünkben volt a mérkőzés - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 19:34
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a címvédő DVSC-Teva 3–2-es vereséget szenvedett az NB II-es Nyíregyháza otthonában. A Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér szerint meg kellett volna nyerniük a mérkőzést, kezükben volt ugyanis a győzelem, míg Brekk János, a hazaiak szakvezetője a győzelem láttán értetlenkedik csapata bajnoki szereplésén.

Kondás Elemér: – Szücs István kiválása gondot okozott nekünk, az ellenfél pontrúgásai ekkor mind veszélyt jelentettek. Végül is igazi kupamérkőzés volt, amelyet meg kellet volna nyernünk, hiszen már kezünkben volt a győzelem, ilyen hibákat nem lehet elkövetni. A cserék jól szálltak be, lendítettek a játékon, a kiesett védőnket viszont nem tudtuk megoldani. Persze, rúgtunk két gólt idegenben, úgyhogy Debrecenben kivívhatjuk a továbbjutást.Kondás Elemér: – Szücs István kiválása gondot okozott nekünk, az ellenfél pontrúgásai ekkor mind veszélyt jelentettek. Végül is igazi kupamérkőzés volt, amelyet meg kellet volna nyernünk, hiszen már kezünkben volt a győzelem, ilyen hibákat nem lehet elkövetni. A cserék jól szálltak be, lendítettek a játékon, a kiesett védőnket viszont nem tudtuk megoldani. Persze, rúgtunk két gólt idegenben, úgyhogy Debrecenben kivívhatjuk a továbbjutást.

Brekk János: – Igazi kupameccs volt, úgy érzem, rászolgáltunk a győzelemre. Gratulálok a csapatnak, viszont joggal vetődik fel, ha most így tudtunk játszani, miért nem tettük ugyanezt Debrecenben, Balmazújvárosban és Vácon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik