DVSC: A problémát közösen kell megoldanunk - Czvitkovics

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 12:37
Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva nemrég hazatért labdarúgója a klub hivatalos honlapján adott interjúban beszélt az MTK elleni mérkőzésről és saját teljesítményéről.

Mint ismeretes, a Debrecen 2–0-ra kikapott az NB I 15. fordulójában, így zsinórban negyedik mérkőzését veszítette el.

„Az MTK elleni mérkőzés elején figyelmetlenségből kaptunk egy elkerülhető gólt, majd futottunk az eredmény után. Mindenki próbált javítani, de most úgy tűnik, ilyen szériában vagyunk, semmi sem jön össze. Ezen csak mi, játékosok tudunk változtatni, a problémát közösen kell megoldani, hiszen együtt hoztuk össze. Az biztos, hogy nem adjuk fel! Előre kell néznünk, és küzdenünk a jobb eredményért" – mondta a játékos a dvsc.hu-nak.

Czvitkovics idén tért vissza Debrecenbe és azóta ez volt az első bajnoki, amit végigjátszott.

„A végére elfáradtam, ez szerintem látszódott rajtam, és én is éreztem. Négy hét kihagyás után tértem vissza, folyamatosan kaptam a terhelést, úgy érzem, egyre jobb állapotban leszek, de valamiért nekem is hiányoznak az extrák. Diósgyőrben, a Ligakupa-meccsen adtam egy gólpasszt, most nem sikerült, de azon vagyok, hogy ezen változtassak, szerencsére minden segítséget megkapok az edzőktől és a társaktól is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik