Kaposvár: feldobódtak, pontra vágynak Diósgyőrben is

Vágólapra másolva!
2012.10.23. 08:36
Bár az eddig megszerzett 13 pont nem teszi elégedetlenné, Kovács Olivér, a Kaposvári Rákóczi labdarúgója reméli, hogy a következő, diósgyőri NB I-es bajnokin sikerül újabbal gyarapítani a gyűjteményt.

„Kellene egy bravúr, ez tény. Diósgyőrben nem lesz egyszerű futballozni, de ha tudjuk azt a szintet hozni, amit a Siófok ellen tejesítettünk, akkor a döntetlenre jók vagyunk. Reméljük, össze is fog jönni" – idézi a rakoczifc.hu a labdarúgót.

A Siófok elleni szombati bajnokin gólt szerző labdarúgó elmondta: az elmúlt időszak felemás eredményei után nagyon boldoggá tette őket a hét végi győzelem és az azt kísérő ünneplés.

„Fantasztikus volt a közönség, űzte-hajtotta a csapatot, ezúton köszönjük a biztatást. Nagyszerű élménnyel gazdagodtunk, jól játszottunk, győztünk, fel vagyunk dobódva, így megyünk majd Diósgyőrbe. Meleg szívvel tölt el minket, hogy van tizenhárom pontunk, de nem szabad leállni, tovább kell gyűjtögetni a pontokat, főleg hazai pályán."

Saját érvényesülésével kapcsolatban a legutóbb a középpálya bal oldalán helyet kapó játékos úgy vélekedett: neki mindegy, milyen poszton, csak játszhasson.

„Megmondom őszintén, nekem semmit sem számít, hol játszom, az a lényeg, hogy a pályán legyek. Ha a mester azt mondja, hogy kapus leszek, azt is vállalni fogom... Örülök, hogy lehetőséget kaptam, és megpróbáltam élni vele."

Prukner László 11. helyezett csapata az NB I 12. fordulójának keretében szombaton vendégszerepel Diósgyőrben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik