DVSC: Mostanában nem úgy megy a játék - Szakály P.

Vágólapra másolva!
2012.10.09. 18:20
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva csapatkapitánya, Szakály Péter érzi, hogy mostanában nem úgy megy neki a játék, mint ahogy azt megszokhatták tőle, de szerinte a sok munka, és persze egy gól sokat segíthet formáján.

„Érzem én is, hogy mostanában nem úgy megy a játék, ahogyan azt az év első felében megszokhatták tőlem a drukkerek. Egyelőre keresem az okát a visszaesésemnek, hiszen ennél jóval többre vagyok képes. Nem akarok mentségeket keresni, de talán az is közrejátszik a problémában, hogy jobban megy a futball, ha a középpálya bal széléről indulhatok. Most azonban erre kevesebbet van lehetőségem, hiszen a két irányítónk, Czvitkovics Péter és Selim Bouadla is sérült, ezért legtöbbször középen játszom" – nyilatkozta a DVSC-Teva csapatkapitánya a haon.hu oldalának.haon.hu oldalának.

„Azt gondolom, a kiút ebből a gödörből három szó, mégpedig a munka, a munka és a munka. Természetesen, én nem fogom javasolni Sanyi bácsinak (szerk. – Egervári Sándor szövetségi kapitány), hogy ne válogasson be. A kapitány közölte velem, látja, hogy nem vagyok a legjobb passzban, de olyan játékosnak tart, akit bármikor be mer vetni. Akadnak a keretnek olyan tagjai, akik most előttem vannak a rangsorban a posztomon, de bármennyi lehetőséget is kapok a nemzeti csapatban, meg kell feszülnöm az itt töltendő tíz nap alatt is. Bízom benne, hogy hamarosan átszakad bennem a gát, és ismét jól megy a foci a Lokiban, talán éppen egy gól lendít majd át a holtponton" – tette hozzá a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik