DVSC: Motivál, hogy kijuthatunk a nemzetközi porondra - Kiso

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 16:02
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSV-Teva legfrissebb igazolása, Nenad Kiso klubja hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n elmondta, azért igazolt a magyar bajnoki címvédőhöz, mert motiválja, hogy a Debrecennel kijuthat a nemzetközi kupaporondra.

A 23 esztendős boszniai védekező középpályás legutóbb az izraeli Hapoel Beer-Sevában futballozott, ahol jól érezte magát, de nem tudott megegyezni a vezetőkkel a hosszabbításról, ezért a váltás mellett döntött. Jött a lehetőség Debrecenből, és élt vele.

A menedzserem felhívott és megkérdezte, nincs-e kedvem kipróbálni magam Magyarországon, a bajnok Debrecennél, én pedig igent mondtam – kezdte Kiso. – Néhány napig itt készültem, és örülök, hogy a szakmai stábnak tetszett a játékom. A klubvezetőkkel sikerült mindenben megállapodnunk, így szerződést kötöttünk. A Lokit nem ismertem, mielőtt idejöttem, de már tudom, milyen szép eredményeket ért el. Az országban az egyik legjobb csapat, kiváló labdarúgók alkotják a keretet és remek szakmai stáb irányítja a gárdát. Eddig mindennel elégedett vagyok.”

 

A futballista arról is szót ejtett, miért távozott Izraelből.

„Úgy gondolom, jó formában érkeztem ide. Az előző csapatomnál, az izraeli Hapoel Beer-Sevánál rendszeresen szerepet kaptam, és szerintem jól is ment a játék, ám a távozás mellett döntöttem, mert az ottani vezetőkkel nem tudtunk megállapodni.Nem is bánom, mert örülök a debreceni lehetőségnek. Még soha nem voltam bajnok, itt azonban erre nagy esélyem van, és az is motivál, hogy kijuthatunk a nemzetközi porondra. Nagyon készülök, sokat dolgozom majd, hogy a csapatba kerüljek. Tudom, nem lesz egyszerű, mert a posztomon jó játékosok vannak, de rajtam nem fog múlni" – fogalmazott Kiso.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik