DVSC: Megtiszteltetés, hogy itt lehetek - Birtalan Botond

Vágólapra másolva!
2012.09.06. 09:21
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva új igazolása, Birtalan Botond klubja hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n elmondta, csak úgy lesz tiszta a lelkiismerete, ha mindig kiadja magából a száz százalékot, és reméli, Debrecenben megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

„A menedzserem telefonált egyik nap, hogy beszélt Szima úrral [Szima Gábor, a Debrecen tulajdonosa – a szerk.]. Sikerült megegyeznünk, fél évre leigazoltak, igyekszem ez idő alatt bizonyítani, és meglátjuk a továbbiakat" – mondta Birtalan Botond, aki pályafutásáról is beszélt.Birtalan Botond, aki pályafutásáról is beszélt.

„Tizenhat évesen debütáltam az NB I-ben, a Sopron színeiben, itt két évet futballoztam, majd Romániába igazoltam, ahol kisebb megszakításokkal öt évet töltöttem, közben voltam a REAC és a Kecskemét játékosa is. A legutóbbi idényem a Nagyváradban elég jól sikerült, hiszen támadó középpályásként hét gólt rúgtam és gólpasszokat adtam. Nagyon boldog vagyok, hogy újra itthon lehetek, főleg a bajnokcsapatnál. A Debrecen az utóbbi évek meghatározó együttese Magyarországon, óriási megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Száz százalékig mindent megteszek majd az edzéseken, mert így lesz tiszta a lelkiismeretem. A többit meglátjuk, remélem, lehetőséget kapok majd a bizonyításra" – fejtette ki a 23 esztendős támadó középpályás.

„A csapatból személyesen nem ismertem senkit, mielőtt Debrecenbe jöttem, viszont rengeteg edzőmeccset játszottunk a Lokival, és tisztában vagyok vele, ki milyen képességű játékos" – tette hozzá a futballista.

Mint ismert, Birtalan az év végéig szóló megállapodást kötött a Debrecennel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik