DVSC: a BATE ajánlatot tett Vargáért, de ő elutasította

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 10:31
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Varga József a dehir.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a Swansea valóban érdeklődött iránta a nyári átigazolási szezonban, de konkrét ajánlatot nem tettek érte a walesiek. Nem úgy a Bajnokok Ligája-ellenfél fehérorosz BATE Boriszov és a dán Odense, a 14-szeres magyar válogatott játékos azonban nem szívesen igazolt volna ezekbe a bajnokságokba.
A dehir.hu értesülése szerint Varga érzi, hogy szüksége lenne a váltásra, de nem mindenáron, így az utolsó pillanatig kivár a megfelelő ajánlat érdekében. A 24 éves középpályás elmondása alapján legszívesebben Németországban folytatná pályafutását.

„Egyértelműen a Bundesliga az álmom. Egyszerűen lenyűgöz az a bajnokság. A színvonala, a körítés és az, hogy remek játékosok játszanak ott, főleg az élcsapatokban. Modern stadionok vannak, mindenhol telt ház, szeretik a futballt, és az sem utolsó szempont, hogy a német csapatokkal kapcsolatban sohasem lehet olyat hallani, hogy milliárdos tartozást halmoznak fel, vagy hogy hónapokig nem fizetnek a játékosoknak. Ott tényleg minden adott ahhoz, hogy csak a futballra koncentráljon az ember. Minden vágyam az, hogy egyszer a Bundesligában játsszam, természetesen az első osztályban. Bár nem egyszerű történet, egy magyar játékosnak nehéz eladnia magát” – mondta korábban a dehir.hu-nak adott interjújában a játékos.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik