Bp. Honvéd: Kemenes 11-esét is megfogtam - Lovric

Vágólapra másolva!
2012.08.13. 17:09
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 3. fordulójában a Budapest Honvéd 1–0-ra legyőzte a hazai pályán játszó Videotont. A mérkőzés végén a Kemenes Szabolcs kiállítása miatt kényszerből a kapuba álló védő, Ivan Lovric – aki hatalmas vetődéssel kivédte Nikolics Nemanja tizenegyesét – elárulta, nem először állt a kapuba.

„Amikor még kicsi voltam, sokszor álltam a kapuban, de az már régen volt. A pénteki edzés végén viszont poénból ismét sor került erre, mert Kemenes Szabolcs tizenegyest akart rúgni nekem. Azt is megfogtam. Nikolics kísérleténél több esélyt láttam arra, hogy jobbra rúgja majd a labdát, ezért előre eldöntöttem, hogy mit csinálok majd. Persze szerencsém is volt, hogy sikerült hárítanom" – nyilatkozta a vészkapusként büntetőt hárító védő, Ivan Lovric a klub hivatalos oldalának.klub hivatalos oldalának.

„Kemenes a meccs után egyből gratulált, nagyon örültünk, de nemcsak mi ketten, hanem mindenki. Nagyon jó meccset tudtunk megnyerni. Fontos három pontot szereztünk. Megígérhetem a szurkolóinknak, hogy megyünk tovább, abban az értelemben mindenképpen, hogy ugyanígy küzdünk majd tovább, mint az eddigi mérkőzéseinken. Reméljük, ez minél sikeresebb szerepléshez segíti majd hozzá a csapatot. Fiatal csapatunk kezd összeállni, ráadásul nagyon jó közösséget is alkotunk. Egyértelmű, hogy a védelemben képzelem el a folytatást. Szabi nem játszhat a hétvégén, de vannak még kapusaink, akik nagyon jó teljesítményre képesek" – tette hozzá a 27 éves horvát belső védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik