Újpest: Minden tekintetben előrébb léptünk - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.07.21. 13:43
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest pénteken lejátszotta az utolsó belgiumi felkészülési mérkőzését. A Royal Antwerp elleni találkozó után Jos Daerden vezetőedző értékelte a találkozót és az edzőtábort a klub hivatalos honlapjának.

„Részben visszakaptam a csapattól azt, amit kértem tőle, a fáradtság ellenére is. Úgy érzem, az edzőtáborban sikerült előrelépnünk minden tekintetben. Az Antwerp ellen a letámadás jól működött, de gyorsabban kellett volna átfordítanunk a labdát a másik oldalra, mert azt vettem észre, hogy az ellenfél védelme elég lassan tolódik. Ezt a szünetben el is mondtam a játékosaimnak, ezután már jobban ment ez is. A labdákat kicsit könnyedén veszítettük el, miután megszereztük, ám ezt betudom a fáradtságnak. Ezt leszámítva viszont úgy küzdöttünk, mint egy igazi csapat, főleg akkor, amikor emberhátrányba kerültünk."

„Jól sikerült az edzőtábor. Újra el szeretném mondani, hogy ritkán van ennyi remek mentalitású játékos egy csapatban, mind edzésen, mind pedig az egyéb programokon elégedett voltam a hozzáállással. Ha valahol ilyen közösség jön össze, az a pályán is megmutatkozik, sőt szerintem a RAFC ellen már láthatóak is voltak ennek a jelei" – mondta a lilák vezetőedzője, Jos Daerden az ujpestfc.hu-nak.

Az újpesti csapat a tizenkét napos edzőtáborban négy felkészülési meccset játszott. A lilák mérlege két győzelem, egy döntetlen és egy vereség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik